Black Box & Witte Kassa voor de Horeca
Blauwe Zaal
Kramersplein 23
9000 Gent
18/12/14
Van 8:30 tot 11:00
Aantal vormingsuren: 2
Spreker: Jurgen Menue & Stéphane François
Deelnameprijs en inschrijven
Prijs leden: 0 €
Prijs niet leden: 0 €
Prijs stagiair lid: 0 €
Voor meer informatie
Beschrijving
Over de witte kassa is al veel gesproken en geschreven, maar wat zeker is, is dat er nog heel wat onduidelijkheid is in de sector. Ook voor de cijferberoepen, was en is er nog sommige onduidelijkheid.
Daarom dit praktijkgericht seminarie over de witte kassa in de horeca . Na deze opleiding weet u meteen alles wat u moet weten over deze kassa. U krijgt van ons geen droge theorie, maar concrete, praktische tips die ervoor zorgen dat die kassa geen geheimen meer kent voor U, na dit seminarie.
De Witte Kassa, en zo nodig, naargelang de uitbating die U moet bijstaan, de Black box, brengt immers meer dan een administratieve last, er zijn ook mogelijke baten, en er is ook een definitieve kalender van implementatie, die moet eerbiedigd worden..
Meer tijdens deze unieke voordracht.
Onthaal vanaf 08:15
Ontbijt buffet
Begin der twee opeenvolgende uiteenzettingen 09:00
Einde voorzien rond 11:00
Locatie
Blauwe Zaal
Kramersplein 23
9000 Gent
terug